Miksto Mebelu un Paklaju Tirisana

Uznemumiem un Valsts Iestadem

Latvija, Rīga – 11 Feb, 2019 – Vēlamies iepazīstināt Jūs ar mūsu uzņēmumu un sniegtajiem pakalpojumiem. Anytime profesionālais serviss nodrošina specializētos tīrīšanas paklpojumus uzņēmumiem un valsts iestādēm Rīgā un rīgas apkārtnē, izbraucam līdz 70 km. no Rīgas. Mūsu pakalpojumu klāstā ietilpst paklāju tīrīšana, mīksto mēbeļu tīrīšana, logu mazgāšana, aizkaru tīrīšana, linoleja vaskošana. Mūsu komandai ir ilggadēja pieredze specializēto tīrīšanas pakalpojumu sniegšanā. Izvēloties sadarbību ar mūsu servisu, varēsiet būt droši, ka darbs tiks padarīts izcilā kvalitātē un profesionālā manierē.

Mūsu mērķis ir mainīt stereotipus tīrīšanas paklapojumu nozarē, nodrošinot profesionālu apkapošanu, patīkamu pieredzi un augstāko tīrīšanas rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Paklāju tīrīšana

Lai paklāju grīdas segums saglabātu savu vizuālo izskatu ilgāt, laiku pa laikam tam nepieciešams veikt generaltīrīšanu. Paklāju tīrīšana tiek veikta, izmantojot profesionālus līdzekļus un tīrīšanas aprīkojumu. Paklāja ģenerāltīrīšana nodrošinās to, ka no paklāja šķiedrām tiks iztīrīti visi radušies traipi, gruži un netīrumi. Paklājs atgūs tā sākotnējo tīrību un svaigumu.

Mīksto mēbeļu tīrīšana

Ar laiku uz mīkstajām mēbelēm parādīsies traipi un tas ir neizbēgami. Biroja krēsli, apmeklātāju krēsli, dīvāni lietošanas laikā tiek pakļauti dažādu netīrumu iedarbībai, daži no tiem ir notīrāmi ar mitru lupatiņu un ūdeni, bet visbiežāk tie iesūcās dziļi mēbeļauduma šķidrā un ir iztīrāmi tikai ar profesionālas ķīmiskās tīrīšanas palīdzību. Mīksto mēbeļu tīrīšanas darbus veicam uz vietas, klienta telpās. Mūsu darbinieki ieradīsies pie Jums, līdzi ņemot specializētas iekārtas un veiks tīrīšanu augstākajā kvalitātē.

Logu mazgāšana

Mirdzoši un tīri logi piešķirs ēkai žilbinošu izskatu, kā arī ielaidīs telpās par 30% vairāk saules gaismas. To noteikti ievēros Jūsu darbinieki, klienti un apmeklētāji, kā arī tas radīs labu iespaidu par uzņēmumu. Mēs sniedzam logu mazgāšanas pakalpojumus uzņēmumiem un valsts iestādēm. Logu mazgāšanu veicam visu veidu objektiem, ēkām līdz 4 stāvu augstumam – skolām, bērnudārziem, sporta hallēm, viesnīcām, tirzniecības centriem, baznīcām, muzejiem, valsts iestādēm u.c.

Aizkaru tīrīšana

Aizkari ir ļoti efektīvs gaisa filtrs iekštelpās, tie sevī uzņem lielu daudzumu putekļus, smakas, spalvas un alergēnus, savukārt tas rada perfektus apstākļus putekļu ērcīšu un citu alergēnu dzīvošanai, kuras savukārt cilvēkam var izraisīt veselībai kaitīgu atmosfēru telpās un izraisot alerģiskus simptomus. Mēs ieradīsimies pie Jums, lai veiktu aizkaru tīrīšanu, tiem karājoties pie sienas. Aizkaru noņemšana nav nepieciešama. Jūs iegūsiet svaigāku, veselīgāku un tīrāku vidi telpās, kurās uzturaties ikdienā.

Media Contact
Company Name: Anytime Profesionalais Serviss
Contact Person: Media Relations
Email: Send Email
Phone: +371 2061 4002
Country: Latvia
Website: birojs@anytime.lv